Instagram Mavi Tik Alma Nedir?

Instagram Mavi Tik Alma Nedir?

 

Instagram kullanıcı hesapları yanında bulunan mavi tik ne anlama geliyor daha önce hiç düşündünüz mü? Instagram mavi tik, Instagram kullanıcı hesaplarının güvenilir ve gerçek olduklarını tasdikleyen bir ikon olarak karşımıza çıkıyor. Ancak her gerçek hesap kullanan da elbette bu ikona sahip olamıyor. Peki bu ikona sahip olabilmek için neler yapmak gerekiyor, Instagram mavi tik alma nedir ve mavi tik neden alınır?

 

Sosyal medya hayatımıza girdikten kısa bir süre sonra popülerleşmiş olan Instagram bugün hala en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulama içi özellikleri ile de ön plana çıkan Instagram hikâye, post, video ve reels özellikleri kullanıcılarına pek çok alanda içerik hazırlayabilme fırsatı sunuyor. Bu nedenle diğer uygulamalar yanında sıklıkla tercih edilen Instagram elbette markalar ve tanınmış kişiler tarafından da sürekli kullanılıyor.

 

Markalarınız için Instagram hesaplarınız üzerinden profil oluşturarak Instastore özelliği ile Instagram üzerinden satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak tanınmış bir marka iseniz o zaman markanızı tescilleyerek hem sahte hesaplardan kendinizi korumanız hem de müşterilerinize güvenilir bir imaj çizmeniz mümkündür. Instagram özellikleri arasında bulunan mavi tik uygulaması tam olarak marka hesaplarınızın ya da toplum tarafından tanınıyorsanız kişisel hesaplarınızın güvenilir olduğunu kanıtlayan bir imleç olarak karşınıza çıkar. Patentli ve Instagram üzerinden yüksek takipçi ile satış yapan bir marka iseniz bu durumda doğrudan Instagram hesabınız üzerinden doğrulama talebi oluşturabilirsiniz. Hesabınızın doğrulanması halinde mavi tik hesabınıza otomatik olarak tanımlanır. Ve bu şekilde mavi tik alma işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz.

 

Taktik Medya mavi tik alma süreçlerinizde sizlere güvenilir çözümler sunar. Takipçi ve beğenme sayısı gibi alanlarda destek alabileceğiniz Taktik Medya paketleri sayesinde doğrulanmış hesap almaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

'' Popülerlerin Dünyasında Yerini Almak İçin Çözüm Taktik Medya ''