Instagram Mavi Tik Alma Ücreti Ne Kadar?

Instagram Mavi Tik Alma Ücreti Ne Kadar?



Sosyal medya uygulamaları denildiğinde ilk akla gelen uygulama olan Instagram pek çok ünlü ve pek çok marka tarafından da kullanılan uygulamalar arasında yer alır. Topluma mal olmuş kişiler, markalar ve siyasiler gibi pek çok alanda bilinirliğe sahip olan kişi ve kurumlar Instagram üzerinde açacakları hesaplarda taklit edilme ve sahte hesap gibi sorunlarla karşılaşabiliyorlar. Mavi tik özellikle bu hesaplarda tescil ve güvenilirlik özelliklerini sağlayarak bu hesapların adı geçen kişi ya da markaya ait olduğunu gösteriyor. Mavi tik almış hesaplar, Instagram ekipleri tarafından araştırılmış ve doğrulama aşamalarından geçmiş hesaplar olarak karşımıza çıkıyor.


Mavi tik almak için pek çok yönlendirme bulunsa da mavi tik işlemleri doğrudan Instagram üzerinden yürütülüyor. Takipçi sayısı, beğeni sayısı, izlenme sayısı gibi özelliklerin yanı sıra mavi tik için tanınırlık gibi özelliklerin de ön planda olması gerekiyor. Örneğin 600B takipçili bir hesaba sahip olmak mavi tik almanız için yeterli olamayabilir. Çünkü toplumun çok büyük bir kısmı tarafından henüz tanınır değilsinizdir. Instagram mavi tik alma ücreti ne kadar sorusunun yanıtını ise mavi tik almanın bir ücrete tabii olmadığıdır. Mavi tik Instagram üzerinden bazı kullanıcı ve kurum hesaplarına verilen bir tasdik ibaresidir. Elbette mavi tikli bir hesaba sahip olmak takipçi sayınızın artmasında yardımcı olacaktır ancak mavi tik alabilmek için öncelikle gerekli şartların Instagram tarafınca sağlanıyor görünmesi gerekir.


Instagram üzerinden açacağınız hesaplarınız için tanınırlık ve bilinirlik kazanmak için öncelikle hesabınızı iyi bir şekilde yönetmeniz gerekir. Yöneteceğiz hesabınızın tanınır olması için beğeni ve takipçi sayıları önem kazanmaktadır. Beğeni ve takipçi konularında sizlere destek olan Taktik Medya paketleri sayesinde tanınırlık aşamalarınızda destek alabilir, size uygun paketleri inceleyerek ihtiyacınıza göre satın alım yapabilirsiniz.

'' Popülerlerin Dünyasında Yerini Almak İçin Çözüm Taktik Medya ''